En glad tjej

Idag har Isabella varit på dagis och det var inga problem för G vid lämningen i morse. Hon tyckte det skulle bli kul att gå till dagis och när jag och Oliver premiär-hämtade henne i eftermiddags kom hon glatt springande från rutschkanan och gav mig en stor kram.  Hon var också mycket noga med att kolla ner i vagnen om lillebror låg där 🙂 Snälla kan inte alla hämtningar alltid gå till så här??!! Vore nice. Fröknarna tyckte att det var jätte kul att Isabella kom i dag för dom hade saknat henne sååå mycket sa dom och dom berättade att Isabella hade varit på strålande humör hela dagen i dag.

När vi kom hem gjorde vi smarriga jordgubbs-smoothie och mös. Vi var helt svettiga efter promenaden för det var riktigt varmt och skönt väder ute i dag. Tänk snart är sommaren här, tiden går ju så fort!

I kväll efter middagen bakade vi med playdoo-lera och nu är det dags för nattning. Det känns lite osäkert idag om Oliver kommer att sova snällt under nattningen av Isabella men det lär ju visa sig…

Är ni tävlingssugna?? Håll utkik 😉

Isabella bakade med lera i kväll

Join the Conversation

3 Comments

 1. Tack för tips om bäddningen 🙂

  Visst är det härligt när dagishämtningen går som en dans 🙂 hoppas det fortsätter i samma bana för er. Så gulligt att hon tittade efter lillebror också hihi.

  Håller tummarna för att nattningen går bra!

  Kram

 2. Vad roligt att det gick bra med lämningen och hämtningen, allting blir ju så mycket roligare då! Roligt att hon hade tyckt det var kul att gå dit!
  Söt hon är som kollar att Oliver är med också..;)
  Vad gott det lät med jordgubbs smotthie..mums! Kanske man kan få ett recept?..;)

  Hoppas ni får en fin dag, nu ska jag knalla till spårvagnen..;)
  Kramar på er alla..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *