En tuff natt men en mysig söndag

Natten blev en riktigt tuff utmaning men det var ju faktiskt också den första natten så det kanske inte är så konstigt. Dessutom inget ont som inte har något gott med sig, nu vet vi vad vi saknade och hur vi kan göra annorlunda för att få allt på banan 🙂
Efter morgonmys så åkte G i väg och uträttade lite ärenden på förmiddagen och efter lunch kom Anna och Jennie förbi och hälsade på. Jag hade lovat Anna som är hemma från Göteborg över helgen att försöka leverera så hon skulle hinna träffa underverket innan hemresa och jag lyckades ju 🙂 Brudarna stannade till kvällen och hade med sig fina blommor, fina presenter till barnen och en smaskig tårta. Isabella bjöd på dans och sånguppvisning, en massa bus och det blev en jätte mysig dag och mina batterier blev nyladdade.

Jag känner mig faktiskt väldigt pigg och okej men jag insåg efter en promenad ner till macken för att hämta en påse från min syster som skickats med en förbipasserande vän till henne, att jag kanske inte var helt fit for fight än…Men så var det ju då också mindre än 2 dagar sedan jag födde. Jag var ju bara så glad  över att kunna gå i vanlig takt igen vilket kändes jätte fort och jag nästan småsprang lite oxå. Ja ja jag ska vila och ta det lite lugnt, eftervärkarna efter nr 2 är ju inte så roliga! Men man gör ju inte så mycket annat än vilar nu när man extraknäcker som en arlako 🙂 Hade glömt hur låst man blir och att man ska komma i håg att lägga telefoner och andra bra saker i närheten innan man fastnar.

Morgonmys efter en tuff 1:a natt

Tänk att för bara 3 dagar sedan låg lillebror i min mage…Helt fantastiskt!

Hos Tant-Jennie

Hos Tant-Anna

Join the Conversation

6 Comments

 1. Hej!
  Grattis till lillebror! Måste kännas helt underbart att få hålla honom i era famnar nu 🙂

  Du får gärna berätta vad som fattades och bra tips när man kommer hem med den lilla, jag har inte så lång tid kvar nu 🙂

  Kramar från Malin

 2. Åh, tant-Sofi vill också gosa bebis!! 🙂 hoppas natten till idag var bättre!

  Kram!

 3. Jag kan inte mer än säga bra jobbat Andersson, du håller alltid vad du lovat..;) Tack för en helt fantastisk dag tillsammans, så tacksam för
  jag hann hålla den lille, medans han är liten för nästa gång är han nog en ganska stor liten pojke..!
  Var så roligt att få busa med Isabella och få se hur duktig hon är på sång och dans, en talang som nog kommer från hennes mamma, i alla fall dansen..:P
  och självklart att få ladda mina Anna batterier med..;)
  Ta hand om er och tusen tack till dej och Gunnar som orkade ha oss där!!

  Saknar er redan!! Kramar från mej!!

 4. återigen grattis! grattis! grattis! det bästa jag varit med om det var nog att bli andra(ochtredje)gångsförälder! 😉 då kände jag en helt annan säkerhet och trygghet i det mesta. hade mod att skita i vissa viktiga/oviktiga saker och lägga energi på annat istället. den självsäkerheten är guld värd! JAG blev den mamman JAG ville vara, inte den jag förväntades vara. 🙂 kanske känns det annorlunda för dig oxå? hur som helst, GRATTIS!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *