Kalassöndag

I dag har vi på eftermiddagen varit på Isabella och Olivers syssling Sixtens 1 årskalas. Oliver sov i vagnen under hela kalaset men Isabella lekte, fikade, hjälpte till vid paketöppningen, fiskade fiskdamm och fick ansiktsmålning. Hon ville definitivt inte åka hem, skönt nog så blev det för en gångs skull inget skrik och bråk när vi skulle gå i alla fall. I bilen hem pratade hon om Sixten och hur roligt kalaset var. En lyckad kalassöndag med andra ord 🙂

Isabella får en ansiktsmålning

Vårt lilla kakmonster

Fiska fiskdamm

Vår lilla katt på väg till bilen

Join the Conversation

4 Comments

  1. Låter som ett toppenkalas!Vilken söt liten katt!Håller med Isabella kakor är smaskens!Tycker hon är så fin i sina tofsar! Hon är lika söt som sin mor..;)
    Hoppas ni har en mysig söndag kväll!!Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *