Lördagens shopping

Idag åkte jag en snabbsväng in till stan för att inhandla lite saker. Man måste ju vara snabb för brösten sprängs ju annars efter ett tag när man ger sig ut på egna äventyr 🙂 Tyvärr så fanns inte allt som jag tänkt men jag kom inte tomhänt hem för det. Däremot så blev det bara inhandlat saker till barnen vilket är ganska vanligt förekommande nu för tiden eller ja en present inhandlades också till Sixten som har sitt 1 års kalas som vi ska på nästa helg.

Isabella fick 2 nya vårskor vilket är ett härligt vårtecken. Ett par rosa Converse, jag hade tänkt ett par lila men dom var slut i hennes storlek och hon har själv önskat ett par rosa så det blev ju bra. Sedan fick hon även ett par vita gympaskor från Puma som hon också tyckte jätte mycket om. Hon var nöjd med mamsens shopping i dag. Själv skulle jag också komma hem med nya skor var tanken men dom jag äntligen bestämde mig för är totalslut i min storlek så nu får jag tänka om igen….

Oliver han säger ju inte så mycket men han blev nog också nöjd med sina nya strumpor (Trumpette) och sin skallra (Sia kids) 🙂 Han har jätte långa smala fötter så det är lite problem med strumpor för dom som är tillräckligt långa blir för stora runt om. Så även dessa men fötterna kanske jämnar ut sig till kroppen snart:)

Join the Conversation

3 Comments

 1. Oj jösses vad fort det gick på förlossningarna!! Tur att du kände på dig när det var dags med Oliver. Verkligen 🙂

  Fina saker du shoppat! Våren gör ju en speciellt shoppingsugen tycker jag!

  Kram

 2. Vad fina saker du hat hittat till småtrollen..;)
  Måste erkänna att jag är avundsjuk på Isabellas skor såna vill jag med ha!
  Jättefina! Önskar er en riktigt trevlig söndag tillsammans!

  V hörs imorgon massa kramar på er från oss…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *