Nu är vår lille prins här

I går på långfredagen klockan 19.48 kom en liten kille ut till oss. Han vägde 3760 gram och var 52 cm lång. Allt gick bra, lite snabbt bara men vi mår bara bra. I eftermiddags kom Isabella, numera en jätte stolt stora syster, tillsammans med mormor och hämtade hem oss. Det är skönt att vara hemma, landa lite och starta ett nytt kapitel i våra liv med vår nya lilla familjemedlem.

Återkommer med mer så fort det finns tid och ork.

Join the Conversation

16 Comments

 1. VAAA GRATTIS fort han kom då;)oj oj här ska man kika in o önska glad påsk så ser man en söt lillprins:)grattis i massor :)lycka till guud så söt!

 2. Ett stort grattis till lille killen! Va roligt, hoppas ni alla mår bra och att allt funkar bra… Och att vi kanske kan ses till sommaren, Kramar från Nyköping

 3. ETT STORT GRATTIS TILL ER LILLA POJKE!
  SER SÅ FRAM EMOT ATT FÅ TRÄFFA ER SNART!!
  HAN HADE VERKLIGEN PERFEKT TAJMING NÄR TANT ANNA VAR I STAN..:)

  KRAMAR PÅ ER

 4. Guuh han är såå söt! Och som jag skrev tidigare så är han lik sin kära syster. 🙂 Mamma hälsar att han är väldigt söt! Stor Kram till er!

 5. Ååååååh härligt! Grattis till ännu ett mirkael! Tårar i ögonen.. gud sicken liten sötnos! En Oliver då alltså 😉 eller?

  Ser fram emot att höra från dig igen!

  Grattiskramar till mamma, pappa och storasyster!

 6. Ett stort GRATTIS till “Lillebror” Prins! 😀 Isabella måste vara mycket stolt och Elisen väldans avundsjuk… Och Elis mormor (jag) får kli i fingrarna och längtar tills i sommar! 😀 Ha det väldans gott! Kramis

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *