Äntligen!!

Äntligen, som vi väntat på att Gooey Brand skulle släppa sin nya kollektion. Vi är ju mest intresserade av bulldog-trycket på kläderna och har väntat på den ljusrosa med mörkrosa bulldog-tryck p,å men det finns även många andra fina tryck också. Tröjorna är i 100% ekologisk bomull Isabella har sedan tidigare en blå t-shirt med en lila bulldog och en ljusrosa långärmad tröja med en orange bulldog på. “Töjjan med sorven” som Isabella säger 🙂

Nu ska dom rosa klickas hem till Isabella och Oliver ska nog få en grön Tjorven att växa i till hösten. I svarsmailet som jag fick av Gooey Brand i går så skrev dom att även mössan och jumpsuiten kommer att komma  med bulldogtryck på så nu ser vi fram emot när dom kommer också 😉

För att se övriga kläder hos Gooey brand klicka här♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *