Kalaslördag & kalassöndag

Jaha i morgon var det dags att bli 1 år närmare 30 säger vissa, själv tror jag att jag är runt 20 fortfarande 😉 Nä 27 är väl inget fel att fylla kanske… G fyller ju också i morgon fast 25 så vi har haft fikagäster både igår och i dag och fått många jätte fina presenter. Det är rätt skönt att fylla år på samma dag och kunna slå i hop kalasen.

I går kom min syster med familj och min mormor och mamma upp och det blev en massa lek och bus för kusinerna och smaskigt fika. På kvällen åkte Isabella med mormor hem och jag och Oliver överraskade G med att ta han till en restaurang för en middag tillsammans med några av hans barndomsvänner. G blev jätte överraskad och superglad så det var roligt.

I dag mötte jag upp mamma och mormor på Bauhaus och Maxi för att hämta hem vår underbara lilla prinsessa igen. Hon hade haft det roligt med mormor och sovit gott. På eftermiddagen kom G:s familj upp och fikade och det blev bus ute i lekparken.

I kväll har vi tittat på “Humorgalan” på TV4 vilket väckte mycket blandade känslor, skrattat åt skämten och grinat under inslagen med alla drabbade barn.

Min tårta blev lyckad vilket var kul då det var lite av ett expriment

Vi bjöd även på min blåbärscupcakes

Barnens fikahörna bestod av majskrokar, riskakor, rån, chokladbollar och glass med bananer, maränger och chokladsås. Dom verkade nöjda!

Barnen fick ett eget bord att fika vid i köket
Oliver och Alina fick nöja sig med att sitta vid “vuxen-bordet”,
men det dröjer väl inte länge tills dom hänger med dom äldre barnen 🙂

Oliver i sin fina body med skjortkragar från “How to kiss a frog” som han fått i present av Gs kusin med familj.

Vi fick rabarber från min moster som hon plockat från sin trädgård. Mums! Frågan är vad vi ska göra av dom, paj, saft, kräm eller rabarbermuffins??
Det finns ju så mycket gott att göra med rabarber.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Grattis på födelsedagen:)Duktig du varit som bakat i helgen då;)hur hinner du kvinna?haha kram kram såg ut som riktigt fina bakverk!

  2. Gud så mysigt! Och vilka fina cupcakes!!! Jag blir så avis.. skulle också vilja kunna baka 🙂

    Så mysigt också med barnfikat 🙂 Du är påhittig!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *