Oliver 1 månad

I dag blir Oliver redan 1 månad gammal. Tänk att för bara 5 veckor sedan låg han där inne i min mage och bökade och nu är han här med oss. Häftigt!
Lustigt nog så upptäckte jag nu förra veckan att jag fått strecket på magen som man kan få under graviditeten. Men att det kommit nu efteråt och inte under tiden han låg inne i magen tycker jag är lite konstigt. Nåja bara det försvinner så..
Jag har försökt få Oliver att ta napp då han är jätte snuttig (vad är det egentligen med killar och bröst.. 🙂 ) Det har varit svårt men så kom jag på att en napp från Elodie details som Isabella aldrig gillat och aldrig använt är formad på ett annat sätt. Den nappen har nu blivit Olivers favorit och även fast jag köpt nya likadana nappar från Elodie details fast i andra färger så är det Isabellas rosa napp med prinsesskrona som är favoriten 🙂

I natt hoppas jag att han är snäll och sover mycket för jag är såååå trött efter 2 nätter med extremt lite sömn.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Anna, lilla Liam gillade inte nappar han heller när han var ny. Han bökade som en liten griskulting i sängen innan han somnade (hela första året) och nappflaska tog det lång tid innan han gillade. Jag minns när han övernattade hos farmor och farfar första gången. Till slut var han så hungrig att flaskan dög men det satt långt inne. Men han har aldrig haft någon napp. Joline däremot hade den tills Liam föddes, men eftersom lillebror inte hade någon kunde inte storsyster heller ha någon och då slutade hom hux flux.

  2. Grattis på 1-månadsdagen då Oliver 😀 Hoppas du gör som mamma säger nu och sover gott heeeela långa natten. PS. Hälsa syrran att hon bör göra detsamma! DS.

  3. Grattis Oliver!!

    Haha ja vad är det m killar o bröst 🙂 Du får alltid mig att skratta du. Tack 🙂

    Sötnos är han!!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *