Sommarlördag med dop

I dag har det verkligen varit underbart sommarväder, riktigt hett! Hoppas sommaren är här för att stanna nu! Synd bara att en annan klätt sig lite fel i dag och var varm så in i bomben.

Vi har varit på G:s kusinbarn Knuts fina dop i dag men stackars lilla Knut blev getingstucken mitt under ceremonin. Efter kyrkan bjöds det på en massa gott så vi är fortfarande mätta. Det var så mysigt att sitta ute i trädgården och äta. Oliver var väldigt osocial och sov hela tiden men men vid nästa kalas så springer han säkert med alla dom andra barnen 😉

Hoppas ni också haft en lördag med härligt sommarväder!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilka härliga sommarbilder!! Så söt Isabella och Oliver är ju helt bedårande 🙂 (blir så bebissjuk av din blogg just nu hihi). Vi var på dop när Vilgot var i Olivers ålder och då sov han också heeeela dopet o hela festen 🙂 ganska skönt tyckte vi 😉

    Sv: jag minns att det var lite så.. att när en vana verkar komma o man börjar lita på den så bryts den igen och ersätts av en annan. Bra att du vet när bajsblöjan kommer haha 😉

    Kramar

  2. Låter som en riktig toppen dag!Och vilket underbart väder!Ser verkligen ut som det är sommar, det längtar vi efter!Gärna flera såna dagar med skön värme! Vad fina dem är småtrollen, måste säga att det ser riktigt skönt ut att sova! Hoppas ni får en mysig dag!!

    Massa kramar*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *