Sprutor, springa & soligt väder

I dag blir Oliver 3 månader och han har idag varit på BVC och fått sin första vaccination, två sprutor, en i varje ben. Den första sprutan gick bra men när han fick den andra blev han jätte ledsen stackaren!

Vår lilla kille som inte är så liten väger nu 7680 gram (inte konstigt att min rygg är paj!) och är 64 cm lång. En alldeles perfekt liten kille, såklart 😉 Han följer sin kurva jätte fint men han är i samma size nu vid 3 månader som Isabella var vid 6½ månad….

I kväll ska Isabella springa Trosa stadslopp och hon längtar så, i alla fall nu vi får väl se när vi väl är där nere. Hon skiter väl på sig i år igen när hon kommer på upploppet nere på torget där det står massvis med folk. I år tänker jag inte glömma gympaskorna som förra året 🙂 Isabella pratar hela tiden om att mormor och gammelmormor ska heja på henne, sötnos.

Hoppas ni får en härlig fredag och en härlig helg! Själva ska vi rensa källarförrådet i morgon och det känns väl si så där med tanke på det fina vädret men det måste göras. That’s life! Isabella ska busa med mormor den lyckosten.

Oliver gillar att snutta på uv-filten

Dom dumma sprutorna är glömda, glade Oliver är tillbaka

Man kunde bli lite extra trött utav sprutorna

“Mummy loves me” står det på Olivers tröja och det stämmer ju precis, Mamma älskar dig grabben!!

Join the Conversation

3 Comments

 1. Vi säger LYCKA TILL till Isabella här nere från soliga och varma Spanien, men ni har också bra väder har vi hört. Ha en trevlig helg !!

 2. Vad fin tröja han har den var urgullig!
  Han börjar verkligen bli stora killen nu ser
  fram emot att få passa den lilla godingen!
  Vad skönt att ni med har fint väder!

  Du får säga till isabella att hennes tant
  anna och farbror Alex håller tummarna
  för henne ! Hoppas ni får en mysig kväll!
  Massa kramar

 3. Var tvungen att kämpa mig upp ur soffan för att kolla Villes vikt o längd vid 3 mån. 6970 o 64 lång. Isabella måste varit väldigt liten 😉

  Söt tröja 🙂 Såklart att mommy loves you!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *