En kväll i lekparken

Det blev en tur ut till lekparken efter middagen i dag. Grannflickan ovanpå kom ut och lekte med Isabella men när en störtskur med regn kom så fick vi förflytta oss in istället. Tjejerna fortsatte att leka, först uppe hos den andra flickan och sedan vidare nere hos oss. Oliver tyckte att det var jätte spännande och ville säkert vara med.

Oliver och jag har var en sväng till mitt jobb och hälsade på i dag. Dit kom också mina två kollegor som också fått barn så det var tre små killar som förgyllde fikastunden. Det var Kevin på 6 mån, Oliver på nästan 5 mån och lille Tage på nästan 4 mån. Lite kul att dom är jämngamla och dessutom pojkar alla tre 🙂

Budgivningen har varit i fullgång i dag och förhoppningsvis skriver vi kontrakt i morgon. Håll tummarna! Nu gäller det bara att vi hittar någonstans att bo också… Är så nervös!

Oliver provade den nya kepsen som inhandlades i dag och han premiärinvigde även den fina tröjan som gammelfarmor stickat.
Han fick ha en kudde bakom ryggen i vagnen så han kunde se när tjejerna lekte i parken. Han börjar ju att bli stora killen nu som inte vill ligga ner för då kan man ju missa något…

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ah, keps!!! Jag har en supersöt keps nere i källaren 🙂 ska leta fram den då kanske Oliver kan ärva den om han vill 🙂

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *