Mulen onsdag

I dag är det mulet ute så det är mys inomhus som gäller. I kväll kommer Jennie och äter middag med oss och G kommer hem vid 20.00 så vi får en kväll i hop oxå. Underbart! Hade varit ännu underbarare om Isabella hade varit på bra humör i dag också…men man kan ju inte alltid vara på topp. Fast hon är väldigt pusstokig i dag och det är ju mysigt. Hon blir nog på bra humör när Jennie kommer för hon tjatar redan med tusen frågor som
Kommer Jennie nu? När kommer Jennie? Jennie, kommer strax? 🙂

Nu ska vi gå och baka en smarrig paj som vi kan bjuda Jennie på till efterrätt.
Hoppas ni har en bra onsdag!

Isabella har köpt sig en prinsesstidning som man klistrar med klistermärken
Perfekt en dag som denna

Oliver invigde sin fina filt idag men han envisas med att förflytta sig

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad gott det lät med paj till efterrätt! Hoppas ni får en mysig kväll! Roligt med en klisterbok alltid roligt att pyssla lite. Här hemma är det dammsugning på schemat inte kul men det blir ju fint i alla fall 😉 kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *