Oliver 4 mån

I dag blir vårt lilla charmtroll till son redan 4 månader gammal. Det går så fort och det händer så mycket nu. Han är för det mesta en glad och nöjd kille men vill ibland inte vara stilla långa stunder och vill att det ska hända saker mest hela tiden. Jag upptäckte hans härliga teknik på att ta sig framåt i helgen. Han kör ner huvudet i sängen eller på filten där han ligger och puttar samtidigt i från med grodbenen och vips så tar hans sig framåt..
Han vill sitta och det kan han nog snart utan stöd och han vill gärna stå på sina starka ben.
Han vill ha allt i munnen och han tar tag i saker själv och för till munnen, tyvärr även min tutte när han ska äta vilket gör såååå ont! Rackarns lilla unge! Han har även börjat att asgarva högt när man busar och det låter ju så härligt, det riktigt bubblar och det smittar av sig. Oliver tycker att hans tår som han just upptäckt är jätte spännande men det som han tycker är allra mest spännande är storasyster Isabella!! 😉

Att få vara med syrran är det bästa han vet

Join the Conversation

5 Comments

 1. Grattis Oliver på 4-månadersdagen!! Tänk vad tiden går fort!! Vad söta de är lillebror och storasyster 🙂

  Fina bilder från hemmet också!

  Kram

 2. Men gud, 4 månader redan?! Grattis lilla vännen!

  Och du har så rätt om vikt hysterin gumman. Klart man måste få gå upp lite när man är gravid och annars också utan att det ska behöva bli värsta grejen. Jag är inte överdrivet orolig för min viktökning men tycker nog det är bra nu vid 15+ och stl 40 i gravidkläderna(?). Jag är sockerberoende och idag började min 2 veckor låååga period utan godis och onödigt socker, fy fan säger jag redan. Jag kommer att drömma om bakelser inatt. =S Visst var det du också som älskar choklad, minns jag rätt? Och isf, hur gör du, är du en sån där duktig som klarar att bara äta på helger?

 3. Grattis till Oliver på hans fyra månaders dag! Hurra hurra!
  Han har blivit så stor och så duktig som snart kan sitta själv nästan!
  Förstår att han diggar sin storesyster hon är underbar! Och han med!

  Hoppas ni haft en bra kväll! Kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *