Snorungar ;)

I natt bröt förkylningen ut även hos Oliver, inte så oväntat med tanke på hur gosig Isabella är med honom och ger honom nappflaska med vatten som hon själv måste smaka på osv… Typiskt nog så är det Olivers namngivning i morgon men jag har i dag meddelat dom inbjudna så att dom fått chansen att välja själva om dom vill komma till kalas med snoriga barn 😉

I dag har vi varit på en husvisning i Vagnhärad och vi gillade huset och trädgården jätte mycket. Lite småfix bara men annars helt okej! Vi är bara väldigt osäkra på om vi skulle kunna tänka oss att bo i Vagnhärad. Jag vet inte om jag skulle kunna känna mig bekväm där, bli lite rastlös eller känna mig lite ensam… Ja ja vi får väga fördelar mot nackdelar och se vad vi kommer fram till.

I kväll har vi varit på trevligt kalas med min släkt. Min farmor har fyllt 80 och min farfar 85 nyligen och nu samlades vi och firade tillsammans. Proppmätt blev man som vanligt 😉

Nä om man skulle hoppa i säng för i morgon är det en stor dag och man vet inte hur sömnen blir i natt heller med lite halvsjuka barn! Natten till i dag blev det inte många sovtimmar för min del tyvärr!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hoppas dem kryar på sig snart, dem underbara snorungarna..;) Roligt med kalas man brukar alltid bli riktigt gott mätt av någon anledning!
    Roligt att ni gillad huset, inte ska du vara rädd om bli ensam för om ni flyttar hit så kommer vi på momangen!!..;)

    Ses om några timmar! Kramar

  2. De klart ni ska flytta till vhd! 🙂 Såg iaf SUPER fint ut! Hoppas de går bra på namngivningen idag trots sjuka barn. Här hemma är de sjukstuga! Vet inte vem som är värst gubben el barna! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *