Torsdag

Nu har båda barnen gått och lagt sig vid 19-19.30 dom senaste kvällarna och det känns lite lyxigt och bra. Då hinner man med allt man inte hinner på dagarna. I går vaknade dock Oliver vid 21 men han somnade om efter lite mat. Men jag tänker ändå fortfarande varje kväll att det inte är någon idé att lägga sig för att han vaknar säkert när som helst och så blir det tillslut en mycket sen sänggång för min del….

I dag har det varit ganska lugnt eller lugnt och lugnt vår ugn har pajat och vad är oddsen att den ska gå sönder nu!! Den är inte mer än 5 år gammal heller men felet verkar bli dyrare att laga än att köpa en annan på blocket. Vi får se men det ställer till vissa problem med matlagningen nu när man helt plötsligt bara har en micro och en vattenkokare.

Jag tog mig i alla fall i väg på ett spinning och core-pass i dag och det kändes skönt, förutom att jag glömt bort hur mycket jag avskyr den där instruktören som var idag!! Hon sjunger med i låtarna med en hemsk röst och pratar på ett jätte jobbigt sätt… Så den värsta ansträngningen var nog att stå ut med henne i 1 timma HaHa!!

Hoppas ni haft en bra torsdag. Tänk att det redan är fredag och helg i morgon, vart tar tiden vägen??

Oliver tittar avundsjukt på när storasyster badar med alla roliga leksaker. Han tyckte nog att det var orättvist att han bara fick duscha med mamsen 😉

Oliver vår lilla buskille!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Haha sjunger hon med i låtarna?? Det hade jag också tyckt var grymt irriterande..

    Gud jag vill också träna!! Du är superduktig!

    Söta Oliver och Isabella!

    Kram

  2. Härligt att vara iväg och träna! Du får ta med dej öronproppar nästa gång 😉 vad skönt att dem har börjat somna lite vid samma tid nu ! Håller med dej om att tiden går alldeles för fort, känns konstigt att jag redan jobbat en vecka 😉 hoppas ni får en riktigt skön helg ! Här är det storstädning som gäller! Massa kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *