Handla

Jag tryckte på mig ett par jeans som precis, precis gick att knäppa när jag åkte till Coop för att handla. Dom satt riktigt illa och det klämde och välde och jag tänkte att det nog var en bra taktik att köra för att man blir ju liksom hela tiden påmind om att man vill gå ner sina överviktskilon…. Tyvärr lyckades några “fel” saker hoppa ner i påsarna ändå… Undrar vad som behövs för att jag ska sluta gnälla och bara ge mig på att få bort kilona? Jag vet ju att jag kan om jag bara bestämmer mig och ungefär varje dag tror jag att jag har bestämt mig!!! Att det ska vara så svårt!! Suck!

Men det kom hem en massa bra saker också i påsarna som morötter, vitkål, tomater, sallad, gurka, blodpudding, makrill, yoghurt mm…
Det är alltid skönt att ha kyl, frys och skåp påfyllda.

Oliver premiär åkte i kundvagnssätet, det gick bra med lite uppallning med min jacka och bärselen så satt han perfekt. Han tyckte att det var jätte roligt och att det fanns massor att titta på och att baconpaketet var supersmaskigt att gnaga på 😉

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vi körde med “sovrdomsburk” för at dra ner på mitt dåliga verbala inflytande på kristoffer. Att jag (och andreas) fick böta en slant varje gång vi svor. Kör tvärtom. De pengar du INTE lägger på smaskens i affären, samlar du i en burk & köper dig nåt fint, eller går på spa..

    Vet precis hur du känner dig. Jag & brorsans tjej hade precis fått in en bra träningsrytm (2-3 dar i veckan) & så åker jag på en brakförkylning. så degmagen e kvar här med ett tag till verkar det som *suck*. treor du man kan sälja bort den på tradera till högstbjudande? =0).
    kram

  2. Hihi… han är ju för söt lilla Oliver 😀

    Jag lyckades göra den där bautatabben och frågade en mamma på dagis idag om hon var gravid.. eeehh, näää.. hoppsan 🙂 Tur att jag typ har lika stor mage som henne så jag kunde skämta bort det hyfsat i alla fall.

  3. Vilken söt liten kille du har!! Tröjan han har på sig var jätte fin, vart har du hittat den? Ska snart fira en liten kille som fyller 1 år så den kanske skulle kunna vara något. Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *