Nytt boende

I dag blev det snabba bud… Vi var och tittade på en 4:a med uteplats i Järvastaden på förmiddagen och i kväll skrev jag på köpkontraktet! Det känns väl inte helt hundra, allt gick så fort men det kommer att bli bra, dessutom får vi tak över huvudet… 😉 Jag är ju en trygghetsmänninska och ett kontrollfreak och andra sidan stan är helt nytt för mig så det är nog det som skrämmer mig lite. Men vi flyttar dit och känner efter helt enkelt, “fel” sida av stan kanske blir “rätt” efter en tid. Goda grannar får vi i alla fall eftersom Jeanette, Daniel och lille Linus bor lite längre ner på gatan. Så den 1 november blir vi “norrlänningar” 😉
Känns skönt att börja packa kartonger nu när man vet vart man ska!

Några bilder från annonsen på Hemnet.se

Join the Conversation

6 Comments

  1. Guuud vad fint!!! Det kommer säkert bli jättebra 🙂 inte för att jag känner till Sthlm så bra men.. 🙂 med så fin lägenhet kan det inte bli så fel.

    Kram

  2. Grattis!! Tror det kommer bli toppenbra det ser jättefint ut och området verkar med jättefint!Ska bli så roligt att komma och hälsa på sen när ni kommit på plats ordentligt! Har jag ju två jag kan komma och fika hos ..;)

    Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *