Olivers namngivning

I söndags hade vi en liten namngivningscermoni för Oliver.Vi presenterade Olivers fullständiga namn, tant-Anna läste en fin dikt, farbror-Alex fick äran att hålla i vår lilla klimp, det blev allsång med “Du är de finaste jag vet…”,vi skålade med lite bubbel och bjöd på fika. Det blev en lyckad tillställning trots att vi var lite oförberedda pga att det mesta fokus har legat på försäljningen av lägenheten på sistone.
Tack alla som kom och firade vår sons dag!

Oliver hos farbror-Alex

Hallå under kepsen

Mina tjejer, Natalie, Sara & Anna

Oliver slocknade mitt i kalaset

Idag tänkte jag ge mig på en EFIT-ett kort i timmen, vi får se hur det går 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Oh, EFIT! Kul kul 😀 Ser fram emot det! Kanske ska haka på 😀 Fast jag har ju redan missat några timmar, hmm. Efterkonstruera kanske?

  2. Härliga bilder, stolt att hålla i en så go grabb som Oliver, han är ju hur lugn som helst 😀 ha det så bra kram

  3. Åh Alex hann före nu blir det soffan ikväll 😉 Tack underbara ni för en jättehärlig dag tillsammans! Tack för en fin namngivning och för jag fick läsa än dikt även för oliver 😉 och sist men inte minst tack för middag tillsammans! Ha en toppen fredag!! Kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *