Olivers nya vrålåk

I går köpte vi en vagn åt Oliver. Vi var tvungna eftersom vår lilla herre inte längre är så pigg på att ligga ner och dessutom så börjar det bli lite trångt för honom i liggkorgen. Trots att vi har flera olika vagnar så har vi ingen som passar just nu, jag tycker nämligen inte att det är okej att vända en 5 månaders utåt i världen. Isabella var likadan och ville också ha lite mer sittläge vid 5 månader men till henne hade vi ju en Emmaljunga som vi sålde. Vi älskar ju vår UJ så den har vi kvar i väntan på att han ska bli lite större och kan vändas.  Oliver verkar i alla fall gilla sin nya vagn det lilla han suttit i den men i dag ska vi ut och prova den på riktigt 🙂

Join the Conversation

4 Comments

  1. Vad fin vagnen var han ser ut att trivas i den ! Duktig Isabella är som kan köra sin lillebror! Kram kram

  2. Nu blir jag jätteavis:(är det en bugga el??
    Vill oxå ha en ny vagn nu:)
    Har Englas gamla emmaljunga o ståbräda men så trögkörd,syskonvagnen e lättare men nackdelen är att Nova vill inte sitta iden och jag vill kunna se henne framifrån,hmmm kram

  3. Du har köpt en toppenbra vagn! Jag är så nöjd med min, klart värt pengarna. Den är smidig att köra och praktisk. Men det bästa är att den är ergonmiskt utvecklad för barnen så de kan Faktiskt sitta i den vid tidig ålder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *