Tisdag

I dag fick Isabella vara hemma från dagis då jag tyckte att hon hostade en hel del. Så här i efterhand hade hon absolut kunnat gå för hon har inte hostat någonting på hela dagen. Jag insåg nyss att jag nu glömt att ringa till dagis innan kl 15 och sagt att hon kommer i morgon så hon blir väl hemma i morgon också.

Isabella och G åkte i stället, eftersom hon mådde bra, i förmiddags till Andys lekland och busade. Isabella var överlycklig att få åka i väg och ha skoj med bara pappsen. När hon kom hem visade hon nöjt upp sina stämplar på händerna och berättade om allt kul dom gjort.

Under tiden dom var borta tog jag och Oliver det lugnt, vi har nämligen haft två riktigt dåliga nätter på raken. Men sova det får man väl göra när barnen blir tonåringar eller så…

I eftermiddags kom mormor upp och vi åkte till Mio och Ikea, hon ville ha smakråd till en soffa som hon hittat. Sedan blev det ju köttbullar till middag såklart 😉 Innan vi åkte hem gjorde vi även ett stopp på Toy R Us och hör och häpna men det blev ett ganska smärtfritt besök. Det var bara två bajsblöjor och lite matning som rörde till det hela. Isabella provade alla rutschkanor, besökte dom små plastlekstugorna och kollade in lite vad hon nu önskar sig när hon fyller år.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Kolla in mina två risgryn 😉

Oliver & jag tog det lugnt på förmiddagen. Men även om det var lugn & ro vid lunchen så skulle Oliver busa, kladda & göra pruttljud så maten blev överallt! 😉

Join the Conversation

6 Comments

  1. Här hostas det på kvällarna bara,mysigt med ikea besök;)vart ligger mulle meck parken??den ser så rolig ut,har du några tips på roliga lekparker:)kram

  2. Låter som en bra dag 🙂 Skönt att få egentid med ett barn i bland kan jag tänka mig, för både er och barnen.
    Tack för peppningen 😉 det gick allt fint LITE ont i rumpan idag dock! Haha, men men 🙂
    Kram,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *