1:a tandläkarbesöket

I dag var Isabella på sitt allra första tandläkarbesök och det gick kanon. Hon klättrade upp och satte sig fint i stolen, gapade stort och lät tandläkaren pilla och titta på hennes tänder! Allt såg bra ut men hon måste ju sluta med napparna och tandläkaren försökte övertala Isabella till att ge sina nappar till tomten. Men Isabella försökte prata bort det och berätta att hennes lillebror Oliver också har nappar. Vi har ju försökt dra ner rejält på nappanvändandet på sistone så det blir nog okej att ge napparna till tomten i jul…kanske… Oliver får helt enkelt också dra ner på användandet, kanske är det lättare att sluta i hans ålder, dessutom är ju inte han riktigt en lika stor nappfantast som syrran.
När hon kom hem visade hon stolt upp sina ballonger, sin nya tandborste, en spegel och små leksaker som hon fick av tandläkaren. Tänk om en annan också kunde få en liten goodiebag när man gick från tandläkaren istället för bara en fet räkning!! På eftermiddagen åkte vi och handlade och hon fick välja en leksak för att hon varit så duktig. Vi hade ju förutspått att hon skulle vara tvärtemot, total vägra att ens sätta sig i stolen, ev bita tandläkaren osv.. Men hon har väl som tur är inte ärvt mitt tandläkarbeteende 😉

Isabella gjorde oss riktigt stolta i dag när hon utan några
som helst problem besökte tandläkaren i dag 🙂

Join the Conversation

6 Comments

 1. Härligt när det går bra, gick inte så bra här första gången. Men andra så 🙂

  Såg nu en kommentar som jag missat från dig! Punkan gick tyvärr inte att laga, så det fick bli ett nytt däck 🙁 mrn man får väl tänka att det var tur att det “bara” var punka! iPhonen funkar fint, du har inge tipas på appar?
  Kram

 2. Vad roligt att allting gick bra hos tandläkaren! Duktig tjej!Håller med dej, man borde också få en liten påse med smått och gott istället för att dem typ rånar än..;) Hoppas ni har en fin söndag tillsammans!
  Här lagas det mat kyckling och ris och sås..;)

  Kan väl höras någonting imorgon? Massa kramar*

 3. Vad duktig hon är. Nova ska också snart till tandläkaren men det blir andra gången för henne. Här går dom en gång runt 1,5 år också men detta känns ändå som första gången, vi får se hur det går för henne. Man vet ju aldrig vilket humör dom är på… KRam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *