En eftermiddag i lekparken

I dag blev det en tur till lekparken efter promenaden hem från dagis.
Isabella bjöd på köttbullar och spagetti i form av kottar och barr  😉

Besöket hos tandläkaren gick bra i dag, det lilla hålet blev lagat! Bedövningen släppte inte förrän vid 16 i eftermiddags, jag försökte först laga utan bedövning men insåg ganska snabbt att det inte var så smart… Tänk att man typ kan föda två barn utan i princip någon bedövning men inte laga ett litet hål i en tand, haha!  Jag och tjejen på Vurma fick oss ett gott skratt i dag när jag efter tandläkarbesöket försökte att beställa en kycklingsallad att ta med hem. Det var ju inte så enkelt att prata när halva munnen var bedövad 😉

Natten här blir nog stökig för Oliver sover oroligt och han har ätit dåligt under kvällen. Tur att det enda vi har i morgon är 6 månaders kontrollen på bvc vid 13 så vi kan ta det lugnt hela förmiddagen.

Hoppas er måndag varit bra!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Inte det lättaste att beställa en sallad det kan jag förstå! Men jag fick mej ett riktig gott skratt när vi pratade igår! Så tack för det!
    Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *