En repris?

I går kväll var det en överlycklig Isabella som fick klistra upp ytterligare ett hästklistermärke eftersom gårdagen genomfördes utan trotsutbrott och användande av napp!!! Helt otroligt!! Inte ett enda hysteriskt trotsutbrott och hon nämnde inte ens nappen på hela dagen!! Inte ens när hon skulle sova och hon somnade utan. Tänker hon sluta bara sådär?? Eller var det bara en bra dag? Ja ingen skulle ju bli gladare än hennes tänder!! Blir denna dag en favorit i repris, dvs inget trotsutbrott och inget nappanvändande??? Ja det återstår att se 😉 nu ger jag mig i väg till leksaksaffären inför morgondagen! See yaa!

Inte lika stora nappsoppor i fortsättning??

Join the Conversation

4 Comments

 1. 🙂 Toan har vi slutat klistra märken för men det där med nappen vore nåt. Nu får han inte ha den förutom på morgonen och kvällen. Får se vad tandläkaren säger den 18e.. många får tydligen påbackning ju..

  Duktig är hon iaf Isabella, och vem vet, det kanske går så lätt med napparna!Håller tummarna för det!

  Kram

 2. Vad bra ide med klistermärken! Hoppas att det blir flera gånger utan napp! Men jag förstår henne jag hade nog napp till jag var fyra..;)

  Massa kramar

 3. Oh grattis!! Super roligt!!!
  Vi gjorde så att killarna fick välja en leksak i affären och sedan när dom var redo så fick dom samla in alla sina nappar i en påse, så åkte vi till affären, jag visste ju redan vad dom ville ha och hade gett kassörskan pengarna på väg in utan att killarna såg det. Sedan fick dom lämna sina nappar som betalning….
  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *