Feber

I går kväll fick lilleman feber så vår operation “sluta amma på nätterna & sov istället” fick ställas in efter en första kanonnatt! Typiskt! Men det blir nya tag när febern försvunnit.I natt blev det inte mycket sömn om man säger så men det räknade jag ju med när jag lade mig i går kväll.

Idag fick Oliver och jag ställa in våra planer och ligga hemma och ta det lite lugnt. Tråkigt men behövligt. Han är såklart jätte gnällig och mammig men lite gjort har jag fått ändå. Snart ska vi hämta hem Isabella och jag har förberett bärselen för den lär behövas i kväll om Oliver tänker fortsätta att mer eller mindre vara fastklistrad på mig. Stackars liten hoppas verkligen att han får bli frisk nu, kanske är det en till tand på g eller så.

Eter en liten alvedon så kom det fram en glad liten kille igen bakom tårarna

Join the Conversation

2 Comments

  1. ja alvedon brukar liva upp lite:)stackars liten som fått feber:(säkert dessa tänder som spökar,ja då måste man ju få amma extra mkt hmm typiskt då;)kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *