Isabella 3 år!

I dag var det dags för den stora dagen som Isabella väntat på så länge nu!! (själv har jag fortfarande svårt att fatta att hon redan är 3 år!!) Hon hade höga förväntningar på denna dag och jag måste erkänna att jag var lite nervös över att det inte skulle bli rätt enligt henne. Men jag tror att jag lyckades ganska bra trots att det inte låg några balettskor i ett paket. Tårtan blev rosa och lila med strössel och prinsessig precis som önskat 🙂 Hem från dagis hade hon med sig ett kort där det stod vad barnen sagt om Isabella och det stod så sött
“Våran kompis Isabella är bra på att: Sjunga, skratta, laga mat, leka med kompisar, leka i sanden, hoppa, vara en kompis och pussas”

Mormor och gammelmormor kom upp och åt tårta och åt middag i vår röra med alla kartonger. Gulliga Mattis kom förbi också med en present så Isabella har verkligen blivit uppvaktad på sin dag i dag. Kalas med kompisar blir det i november när i flyttat. Gissa om hon längtar HaHa! Isabella tackar så mycket för alla fina kort som kommit med posten, sms och hälsningar. Man blir så rörd att det är så många som tänker på och bryr sig om vår lilla tjej.

Det var en trött Isabella som drack sin välling med gammelmormor och sedan kröp ner i sin säng med mormor efter en intensiv dag med en massa paket och bus!

Join the Conversation

8 Comments

 1. STORT GRATTIS Isabella hälsar vi från Spanien. Hoppas kortet kom fram på rätt dag. Man vet aldrig med postgången.

 2. Grattis!
  Kan du inte ge info vad hon önskade sig och vad hon fick… min tjej ligger ett år efter er så det är kul att vet vad er dotter tycker är kul….
  Kram

 3. Vad fin tårtan är! Och vilket fint födelsedagsbarn! Stora tjejen 3 år!!
  Låter som det varit en underbar födelsedag!!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *