3 årskontroll på bvc

I måndags var Isabella på 3 årskontroll på BVC. Hon fick godkänt på besiktningen 🙂 Isabella fick bl.a. Måla, hoppa, vägas, mätas och prata för att visa att hon kan bilda 3 ordsmeningar. Lätt som en plätt!! Isabella är nu 94,5 cm lång och väger 15 kg. När hon var klar fick hon välja en sak ur en burk för att hon varit duktig, Isabella valde en rosa medalj! Men höjdpunkten var nog ändå att få leka i väntrummet.

Join the Conversation

8 Comments

  1. AAAhh.. halva min kommentar försvann!?!? Jag försökte göra ett sånt där hjärta du vet, ett smileyshjärta. Kommentarsfältet måste ha fått för sig att det var en html tagg eller nåt?! Jaja, strunt samma.. men då förstår du min bristfälliga kommentar i alla fall, hehe!

  2. Mäh!? Du ska ju använda er uj nu när det är snö! Åh vad jobbigt utan bil särskilt nu när ni flyttat också! Hoppas ungspankakan smakar. Trevlig kväll!/Johanna

  3. Haha snygg stavning på pannkakan. Sitter i bilen och försöker kommentera med mobilen. Nu ska jag sluta terrorisera dig. Hej!

  4. Vad bra att hon gick igenom besiktningen, dutig tjej 🙂 Tycker ju Nova är så lång nu alla byxor är helt plötsligt för korta men går jag upp i storlek så tappar hon dom istället. Tur hon gillar strumpisar och klänning 🙂 Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *