Det går framåt

Sakta men säkert så börjar ett hem komma fram ur flyttröran! Det är inte så lätt att röja på som jag vill då Oliver är otroligt gnällig och mammig just nu när hans övre framtänder tittar ut! Det är ju förståligt att han är som ett litet plåster, stackaren!
I morgon kommer lite släkt och firar vår lilla prinsessa. Isabella skyndade sig i säng ikväll för att orka leka med sina kusiner i morgon.
Hoppas ni har en bra helg! På måndag eller tisdag får vi förhoppningsvis igång tv och internet och jag kan då uppdatera mig lite bättre om vad som händer i världen 😉 Vad skulle jag göra om jag inte haft min iphone nu?? Fast internet går så slött här hemma men ändå 😉
Kram på er alla!!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Hoppas ni får en härlig lördag tillsammans med släkten! Roligt för Isabella och er andra med förstås att träffa kusinerna och leka lite !
    Här är nedräkningen igång och jag ska börja packa snart..whhihi, denna vecka får gärna gå fort !

    Puss & Kram

  2. Skönt att det iaf går framåt.. 🙂

    Du, jag funderar på att köpa en beg bugaboo.. har hittat en sån denimblå på blocket.. jag känner att jag inte vill ha Lowe framåtvänd vid 4 mån ålder mitt i vintern :S Är det ett bra köp?? Tänkte att du skulle veta … 4500 vill de ha och då ingår en skötväska skiphop, en åkpåse mm.

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *