En bra start…

I dag började jag morgonen med 1 1/2 timmes promenad, blåbärssmoothie till frukost och en tonfisksallad till lunch!
Jag måste nämligen göra något åt min hälsa nu, det går inte att fortsätta att köra ner huvudet i sanden. Det är bara en tidsfråga innan följdsjukdomar som diabetes mm kommer. Och helt ärligt så skämtar jag inte eller överdriver det hela, det är riktigt illa just nu!! Skulle jag göra testerna som personerna i programmet “I form med Anna Anka” så skulle nog min ålder på insidan vara över 60…
Jag kan inte ha kläder längre som jag hade under graviditeten så det är inte bara några skönhetskilon vi snackar om här.
Det blir ingen hetsbantning för då ger jag upp efter en, max två veckor, och målet är inte ett speciellt antal kilon, smal som jag vill kommer jag aldrig att bli.
Mitt mål är en bättre hälsa och att jag blir en mer välmående och gladare mamma och sambo!
Jag har ätit totalt helt fel och på tok för stora portioner och för mycket godsaker den senaste tiden och inte rört på mig alls som jag brukar så det är väl mest det som blir förändringen i början. December månad är väl inte den bästa månaden att börja men går man ut lugnt och unnar sig i mellan åt så tror jag förändringarna kan bestå längre. Blir man bjuden på fika så behöver man inte äta tre bullar utan det räcker att ta en tex.
Önska mig lycka till och den som motarbetar mig får stryk 😉 (och då menar jag inte att ni måste bjuda mig på sallad och vatten…)
Nu vill jag bara börja att må bra både psykiskt och fysiskt!!

Mot en en bättre hälsa, en bättre kondition och totalt sett en mer välmående människa!

Join the Conversation

6 Comments

  1. Lycka till! Det kommer nog gå super! Du verkar ha en jättebra inställning 🙂 Om du vill ha en liten utmaning så haka gärna på armhävningsutmaningen i min blogg. Ju fler, dessto roligare!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *