Första luckan…

Ja då var första luckan öppnad i adventskalendern, shit va fort tiden går!! Och apropå adventskalendern så höll jag på att falla dit på babyshops första lucka men jag höll mig i från att handla trots ett bra erbjudande. Är riktigt spänd att se vad som erbjuds under nästa… Ojojoj jo det brukar bli rätt många köp under december 🙂

Har fått rätt många förfrågningar om bilder från vårt nya boende och jag lovar att jag ska ta tag i det, ha lite tålamod! Jag får nog inse att jag får visa upp världen som det ser ut nu för det tar nog ett tag innan vi fått i ordning som vi vill. Det är ju inte riktigt samma sak att flytta nu som när man flyttade tidigare utan barn osv..

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *