Ingen bra start

I morgon är en annan dag skrev jag ju i går och hoppades att denna dag skulle bli lite bättre. Tyvärr denna morgon gör denna dag till en mycket sämre dag än i går!! Hela familjen var glada i morse, Isabella var taggad att gå till dagis och G skulle följa med på babysimmet men då startade inte bilhelvetet!!! Det hjälpte inte ens med startkablar…Suck! Alltid är det något!
Så nu har jag en grinig dotter här hemma som är sur över att inte få gå till dagis i dag och snart försvinner G i väg till jobbet och inga av mina planer blir av.
Men i morgon är en annan dag 😉

“Ute på vår gård, där står en gammal ford….”

Join the Conversation

5 Comments

  1. “utan hjul och utan däck och motorn den är väck”

    Jag hoppas att morgondagen blir bättre..Om inte annat så är de fredag 😉

    Kram

  2. Nemen guuh.. O jag som like’a på FB när du skrev “Åååkaa pendeltåg.. I’m a loser baby. För jag har en ford”
    Trodde ju inte riktigt att det var såhär illa?? Sorry =P Hoppas du haft en bra helg åtminstone?? =)

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *