Resumé

Dom senaste dagarnas avbrott här beror främst på att dygnen har för få timmar och för att det bott ett pms-monster i mig. Grrr!

Fredag: Det blev dagis för Isabella eftersom hon missade torsdagen där och hon tjatade så mycket. Det blev ju kommunalt fram och tillbaka eftersom bilen strejkar. Jag fick åka med Jeanette till Maxi och handla. Jag fyllde upp kyl, frys och skåp eftersom man inte vet när vi kan få hjälp med bilen. Det är verkligen kanon att bo granne med vänner så man kan ställa upp för varandra. På kvällen mös jag och Isabella med popcorn till “Hotell Kantarell” och årets julkalender. Ja Oliver var ju såklart med han också fast han fick ju inga popcorn 😉

Lördag: G jobbade och jag stoppade ner barnen i vagnen för att ge mig i väg och handla en tändstiftsnyckel för att kunna byta tändstiften på bilen (i efterhand kan jag meddela att det inte var det som var felet) Det blev en jobbig promenad och det var ju faktiskt minst 35 kg som jag knuffade framför mig i snömodden, jag var helt slut när vi kom hem igen och pms-monstret var inte nådigt. På kvällen när G kom hem från jobbet kom Jeanette, Daniel och Lius över och vi åt tacos och vi så på “Så mycket bättre” tillsammans. Myspys!

Söndag: Hela familjen promenerade bort på julmarknad på Överjärva gård. Dit kom också våra grannar som vi gjorde sällskap med. På eftermiddagen kom Elis med familj över på lite bus och middag och när barnen var nattade kröp G och jag ner i sängen med datorn och kollade på en massa program vi missat dom senaste veckorna. Det blev en mysig söndag!

Idag: Ja idag är Isabella ledig från dagis för att vi var i väg och fotograferade barnen i Nacka inför jul. Först blev det en tur till bvc i Liljeholmen för Olivers 8 månaders kontroll. Halva dagen har vi ju åkt bort eftersom vi numera åker kommunalt. Pendeltåg, tunnelbana, tunnelbana, buss, buss, tunnelbana, pendeltåg…. runt halva stockholm! Men barnen har skött sig utmärkt och fotografierna blev kanonbra!

Imorgon blir det kommunalt till och från dagis med Isabella och vi ska jaga efter en verkstad åt bilen plus hur vi ska få dit bilen. Någon som vill bogsera oss?? eller så blir det att beställa en bärgare… Måste kolla vår bilförsäkring.

Så det var en resumé av dom senaste dagarna här hos oss, så ni vet att vi lever ;)!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad roligt att fotografierna blev bra! Lät inte helt fel med tacos heller mums! Hade gärna hjälpt er med att bogsera bilen om jag bara haft körkort och en bil med hihi . Mysigt med julmarknader! Man får lite jul stämning! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *