Samma gamla vanliga

Har trott att jag förändrats men idag visade sig motsatsen..
Jag har i dag hunnit med att gå morgonrundan, lämna på dagis, handla på Coop, fixat bilstereon, varit i Sickla, varit i Nacka Forum, gjort Rocky roads, lime-kola, snöbollar, risbräck, cornflakes crisp, brända mandlar, hämtat på dagis och lagat middag och allt annat som sker vardagen. Dessutom så har jag i dag pratat med min chef och när jag hörde att det är lite kaos på jobbet så började min hjärna direkt gå på högvarv för att lösa kaoset “kanske jag kan jobba halvtid”, “men om jag jobbar…” Varför kan inte jag bara tänka “skönt att man är mammaledig så man slipper bry sig om det där” Men nä, jag är nog född med magsår och lär nog dö med magsår också!!
Efter en sådan effektiv dag och alla tankar, känner jag igen mig själv igen!

Varför jag gjort en massa julgodis så är det för att jag tänkt att ge de som avslutningspresent till dagisfröknarna. Hoppas att det blir uppskattat, jag köpte lite cellofanpåsar och fina etiketter och snören till godiset idag. Det blir nog bra!

I morgon ska vi på utvecklingssamtal/avslutningssamtal på dagis och sedan blir det babysim.

Hoppas ni haft en bra onsdag!

I morgon är det dags för babysim igen.
Här ser ni en av bilderna på Oliver under vattnet 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Åh, vad fin bilden blev!!

    Ska kanske ta och lägga upp Minnas bild också, hade glömt bort den ett tag 😀

    Syns i morgon!

  2. PS. Jag har precis anmält mig till mitt jobb och sagt att jag nog kan tänka mig att (hipp som happ) extraknäcka som produktionsledare. HJÄLP! Hur ska det gå!

    Så jag vet vad du menar.. fast jag har nog lärt mig ändå att koppla bort och stänga av hyfsat, för magsår vill man ju slippa helst. Så ta det lugnt nu!! Så mycket du nu kan i alla fall 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *