Junibacken

I går gjorde vi en utflykt till Junibacken tillsammans med Jeanette och Linus. Vi köpte årskort i år igen så det kommer att bli många fler besök än detta under året. Barnen lekte och hade roligt. Oliver kröp på i full fart men jag var lite nervös att någon skulle trampa på hans små fingrar så han fick väl inte vara så mycket på golvet som han själv hade velat. Men han kunde glatt visa sin mamma att han inte har några som helst problem med att krypa uppför trappor. Sångstunden uppskattades av oss alla som vanligt, dom är så härliga dom som håller i sångerna och teatrarna. Oliver röjde på för fullt med syrran, fast helst av allt ville han krypa fram i mitten till sångledarna så jag fick jobba hårt där ett tag för att hålla honom kvar. Vi var inte där så länge så det blev ingen teaterföreställning denna gång.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *