Isabellas rum

Isabellas rum blev jättefint med den nya tapeten. Rosa precis enligt lillfias önskemål. Jag var rädd för att det skulle bli lite för rosa men det känns faktiskt helt okej ändå, det finns ju väldigt mycket vitt och blått i tapeten. Sedan när dom vita hyllorna kommer upp också så kommer det att bli ännu finare. Det stora skåpet som numera används som ett praktiskt leksaksskåp (i förra boendet hade vi skåpet i köket och förvarade hushållsmaskiner, plastburkar mm) ska jag försöka att sälja. Det känns för stort och jag vill istället hitta ett mindre för det är väldigt skönt att kunna dra för och stänga in alla leksakerna. Jag är även lite sugen på den här hyllan också men vi får se, jag får tänka och grubbla ett tag. Rom byggdes ju inte på en dag!

Join the Conversation

5 Comments

 1. Jätte fint blev det!! Tror aldrig ett barnrum blir helt klart, man ändrar ju lite hela tiden efter att dom får nya saker som står i fokus. Vi håller just nu på att klura på ett srivbord/pysselhörna till Nova i hennes rum. Kram

 2. Vad fint det blev ! Jättehärligt rum!Hon har bra smak den där Isabella..;)
  Man blir härligt glad när man ser tapeterna!

  Kramar på er

 3. Tack!!
  Ja Kristin det är nog väldigt sant, jag håller också på i tankarna om ett skrivbord med pysselhörna. Jag får nog bygga ut hennes rum haha!!

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *