Iskalla promenader

I morse ställde jag och Jeanette in våran morgonpromenad för att termometern visade en lite mindre trevliga siffror. Men mitt dåliga samvete kom och besvärade mig och jag kände inte för att åka till Sats så jag gav mig ut på en runda själv trots allt. Men det var inget vidare smart att ta den iskalla morgonrundan runt sjön. Ihhhh! Burr! Förhoppningsvis så jag återfått känseln i mitt fejs till i morgon. Behöver jag säga att det inte var någon speciell trängsel på promenadsträckan? 😉

När jag kom hem tog jag, Isabella och grodan en promenad ner till affären. Burr! Isabella travade på så fint med grodan i vagnen, fast hon tyckte också att det var lite kallt.
Men det var ändå uppiggande med båda promenaderna för solen tittade fram så fint.
Om en vecka flyger vi till morfar och varmare väder, åhh vad vi längtar!

Och slutligen en fråga till alla bloggläsare som bor eller bott lite högre upp i vårt avlånga land, ställs bussar in pga kylan???

Ha en bra torsdag!

En frusen mamma på morgonpromenad runt sjön

EllaBellaBus skjutsar grodan till affären

Join the Conversation

2 Comments

  1. haha ja det är kallt som attans,nej nej inga bussar ställdes in då jag bodde i övik:)Men SL Har en förmåga att göra det:)

  2. Vilken fin liten groda! Duktig du är som gav dig ut ändå , men förstår att det måste vara kallt! Tur att vi åker till dan snart ! Ni får göra varsin varm kopp choklad 😉 tusen kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *