Färgklick

Har hittat ett, för mig, nytt märke som blivit en klar favorit. nämligen det spanska märket Desigual. En färgklick till i min annars ganska svarta garderob. Min favorit Odd Molly hänger såklart fortfarande kvar i toppen bland mina favoriter. Just nu väntar jag spänt på ett paket med två klänningar som min sambo klickat hem åt mig. Jag fick en Odd Molly-tunika i julklapp av honom som tyvärr inte passade och nu gör han ett nytt försök 😉  Han har i alla fall bra smak!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Men ååhh… nu blir jag avundsjuk!!
    Kan jag skicka upp Ben på en kurs eller? ;D

  2. Ha Ha!! Han är välkommen upp till min hårda upplärningskurs 😉 eller så ska du komma upp och jag avslöjar knepen hur man får dom att göra det…
    Krya på dig, hoppas att penecillinet biter snart!

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *