Isabellas idol

Isabellas idol är ju Eric Saade eller enligt henne heter han Manboy. Manboy har ju spelats varm här hemma och nu gillar hon förstås Popular…. Men när hon såg videon för första gången när han kraschar glasväggarna sa hon såklart lite argt “Men sådär får man ju inte göra” och sedan sa hon “Mamma, jag tror han vill ha en dörr” 😉
I går när hon dansade fick jag se att hon tom hämtat sina tumvantar (Eric har ju handskar på sig) och dansade på för fullt! Ja smaken är ju som baken, delad! Men det är nog bara att gilla läget, jag vet inte om detta är värre än hennes Mamma Mia-period eller inte….

Happy fredag allesammans!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Klart man måste ha likadant som sin idol! Sötnosen! Tycker Eric är bättre än mamma mia sångerna..;) Klok litend dam som sa att han behöver nog en dörr..;) Puss på er och trevlig helg !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *