På terassen

Jag är inte människa idag. Jag drabbades nämligen i går eftermiddag av migrän, som att det inte räckte med kraftig magkatarr?! Jag sov igår ikväll från kvart över sju till i morse. G kom hem från jobbet idag vid fyra för det är ju praktiskt taget omöjligt att ta hand om barnen när man mår såhär. Jag brukar ju bita ihop men det här är något i hästväg! Bjuder på lite bilder på barnen från morfar och Caritas terrass

Join the Conversation

1 Comment

  1. Min underbara vän, jag hoppas du snart kommer känna dej bättre! Ush och blä för magkattar man vill ge den en spark i baken ! Skönt att du har fått sova länge! Fina bilder 😉 Älskar hennes solglasögon! Tusen och åter tusen krya på dej kramar !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *