Kvällsmys

Dom senaste dagarna har Isabella stått på en pall på balkongen och vinkat till mig när jag har kommit hem från jobbet! Åhh det är så mysigt med ett sådant sött välkomnande. Jag ser på långt avstånd hur hon står där och spejar och väntar på att få syn på mig.
Vi har sedan haft mysiga kvällar, igår gick jag och barnen ut i parken och lekte efter middagen och i kväll tog jag och Isabella en promenad bort till skogen. Det var så mysigt att det bara var hon och jag och vi gick och pratade en massa och plockade kottar, tittade på blommorna (gullvivor, leiljekonvaljer mfl) som redan tittat fram.

Join the Conversation

2 Comments

  1. vilka fina bilder ! Vad mysigt att hon står och tittar efter dig det värmer i mamma hjärtat kan jag tänka mig ! Skönt att promenera till skogen och se vad som finns där ! Vi ses i eftermiddag ! Äntligen helg! Underbart ! Kramar

  2. Men sicket härligt välkomnande du får och vilka fina bilder. Jag hittade Liljekonvalj i motionsspåret igår, ska plocka några när de slår ut lite mera. Doftar ljuvligt! Passar på att önska er en trevlig helg,(är inte så flitig med att kommentera längre men jag läser här)! KRAM

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *