Ny bil

Igår slog vi till och köpte en ny bil och det var ju inte en dag för tidigt! Vi har länge vandrat runt i den enorma bil-djungeln och velat fram och tillbaka. En Volvo V70 har länge legat i toppen men så fick vi (inte helt oväntat) ett kanonerbjudande från Saab så vi slog till. Så nu har vi gjort en instats för Svensk industri och kampen om att få Saab att överleva. (Man kan ju alltid intala sig att man gjort en god gärning också) Det blev en svart 9-3 sportkombi, bioflex och det händer ju lite mer när man trycker på den gaspedalen i jämnförelse med vår Ford. Jag är mer eller mindre uppväxt med Saab och jag tror att antingen är man en Saab-människa eller så är man en Volvo-människa. Jag blev nämligen inte helt bekväm med Volvo, jag tyckte att den var lite kantig och gammalmodig invändigt och trång i baksätet. Däremot tycker jag Volvon är snyggare utvändigt än Saaben. Nä men det här blir nog kanon och det bästa av allt är att vi slipper förhoppningsvis en massa bilkrångel dom närmsta åren. Isabella blev lite besviken för hon ville absolut ha en grön bil och sedan kunde hon bara inte förstå varför vi inte fick bilen på en gång så vi kunde åka hem i den nya bilen.

Isabella kollar att allt blir rätt skrivet

Oliver busade runt bland alla bilar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *