Stavgång

Ikväll blev det en efterlängtad premiär, nämligen stavgång tillsammans med Anna. Jag har känt mig jättefånig och aldrig vågat mig ut men Anna har varit en van stavgångare nere i Göteborg och alltid sagt att hon ska dra med mig när hon flyttat upp. Så ikväll var det dags och vi lyckades pricka in vår tur mittemellan regnovädren som tur var för vi fick ett ordentligt oväder med ösregn, åska, blixtar och hagel innan vi skulle ut. Vi gick en tur runt om i Annas nya område och gjorde upptäckter.
Det var riktigt skönt men turen var ju inte helt problemfri. Jag lyckades snubbla över ena staven tre gånger tror jag och i början fick jag inte riktigt till mina stavar som jag fått låna då dom är i hopfällbara, jättepraktiskt om man bara lyckas vrida fast dom på rätt längd. Dom blev bara kortare och kortare i början av rundan innan jag fick fast dom rejält, sedan gick det toppen.

Idag har jag även börjat med något jag tänkt länge nämligen att alltid ta trapporna istället för rulltrapporna och hissar som jag dagligen använder. Det finns ett undantag och det är på morgonen på väg upp till pendeltågsstationen för jag kan vara lite sen men då blir det ju i alla fall att gång i rulltrappan. Och jag kan ju tänka mig att det bara blir genomtänkta ärenden på jobbet eftersom jag arbetar på sjätte våningen 😉
Beach 2011 (2012 kanske) here I come!!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Duktiga du:)ja har en kompis som vill u o gå stavgång med mig om kvällar men ja skyller på allllt haha,men nu jäklar ska ja testa.kram

  2. Tack min finaste för en trevlig stavgång tillsammans ! Tänk att vi nu äntligen kan ta kvällspromenader ihop ! Tycker du var jätteduktig, även om den ena staven retades med dej 😉 Kramar !

  3. Petra: Tack! Ja ge dig iväg ut med pensionärsstavarna du ockå 😉

    Anna: Tack själv! Nästa gång kanske det går lite bättre haha!!

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *