Bus på arbetet

Förra veckan var vi alla på avdelningen på ett riktigt bushumör. Telefonlurar tejpades fast, muspekare byttes, stolar ställdes om och vår polisdocka Ingrid gick från rum till rum och skrämde slag på oss alla. Det blir så mycket roligare och skönare stämning med lite roligt bus. Det var ju bara sånt bus som är roligt och som ingen tar illa upp av såklart. I fredags morse när jag kom var jag helt inställd på att det hade hänt något inne hos mig eftersom jag gått tidigare på torsdagseftermiddagen. Men hur förberedd man än är så hoppade jag ändå till när jag klockan 6 på morgonen låste upp min kontorsdörr och ser “Ingrid” sitta vid mitt skrivbord i mitt halvmörka rum 😉
Nu är vi många som längtar tills Bolibompas program “Buskul” börjar att sändas igen för att få lite nya tips och idéer på roligt bus som livar upp en tråkig dag på jobbet.

20110622-081303.jpg

“Ingrid” tog min plats

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *