Morgonmys

Det blev en tidig morgon här i morse, vilket inte är något ovanligt förekommande. Isabella önskade att få titta på Mamma Mu när hon inte kunde somna om och lillebror som inte heller kunde somna om igen, kröp upp i hennes säng och mös en stund. Dom såg så söta ut där dom satt och tittade på Mamma Mu och mös tillsammans. Det blev alltså en ganska lugn start vilket passade den gäspande mamman väldigt bra när man nu ändå inte fick sova mer.  Oftast körs det ju på i 180 redan från start så detta var riktigt lyxigt. Drömmen vore ju att dom sov till halv åtta eller varför inte till sju åtminstone…. Fast jag ska inte klaga för sambon har gett mig många sovmorgnar på sistone och i morse kände jag att det var hans tur.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad söta dem är ! Härligt att börja dagen med lite mys till mamma mu..;)Vi ses imorgon..;) Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *