Sommar, sommar, sommar ;)

Åhhh det är så härligt med sommar och semester!!
I går var vi på mysigt 30- och 1 årskalas hos familjen Norstedt/Karlström i deras trädgård vid sommarstugan.
Idag tog vi en sväng ut i skogen med förhoppning att hitta kantareller men tyvärr fick vi gå tomhänta hem, eller som Isabella sa “Mamma det finns inga små gula karameller i vår skog” 😉 Nä men nästa gång tar vi med en hink eller två och plockar blåbär istället. Det är så skönt att bo nära stan men ändå ha skogen precis runt knuten.
Nu ska vi fortsätta att njuta av sommaren! Hoppas ni också kan göra det!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Vilka härliga bilder! Underbar bild på isabella i hängmattan. Det är underbart med sommar framförallt om det får vara härligt väder. Kan retas lite och tala om att pappa hade hittat gula karameller men ja får nog inte säga vart..;) Massa kramar

  2. Härliga ungar och härligt med semester! Vi har nedräkning nu, bara tre dagar kvar till våran ledighet börjar…
    Kram Signe

  3. åh tyvärr här på västkusten har det regnat o blivit höst tro jag:(var på liseberg igår i spöregnet men vad gör man inte:)mitt smultronställe ligger hemma i täby i vår pool haha längtar hem ttill värmen:)kraam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *