Helgen

Helgen har varit fullspäckad med roligheter och ju med det så känns det som den försvann i ett switch!
I lördags var jag och Isabella på tjejmys/pyjamasparty hos tant-Anna, Alex var bortrest så vi gjorde henne sällskap så hon slapp vara själv. Oliver och pappsen hade killkväll här hemma och Oliver fick träna på att sova utan mamma. Det gick kanon. Bellabus tyckte att det var jättespännande att sova över hos tant-Anna och få vara uppe lite längre.

På eftermiddagen igår kom hela familjen Norsedt/Karlström och var här till kvällen och lekte och busade. Det tyckte vi alla var jättekul! På kvällen var jag helt slut och lade mig redan klockan 20 i sängen 😉
Vi sålde vår Bugaboo-vagn igår och det känns skönt nu när vi börjar rensa ut sånt som vi inte längre behöver. Vi har Urban-vagnen kvar för den känns mer användbar än Buggan.

Nu ska jag snart in till stan för att hitta en snygg klänning att ha på mig på bröllopet på lördag. Ikväll ska vi på 1 årskalas, helt sjukt att lille Linus redan är 1 år.
Ha en bra måndag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tant Anna tycker också att det var super trevligt att ni var och myste och sov över /3 Tack för ni gjorde mig sällskap ! Vad roligt att vagnen blev såld igår ! Skönt att det gick bra för Oliver att sova utan mamma. Vi ses i eftermiddag ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *