Inte min syssla

Hos oss är det sambon som sköter tvätten och det har han gjort under alla våra år tillsammans. Det blev väl så eftersom han alltid jobbat kvällar och det finns flest tvättider på dagarna. Det händer att jag slänger in någon maskin här hemma ibland men stor-tvätten är hans syssla. I förrgår tog jag mig an hans sysselsättning och det skulle jag ju inte ha gjort för Olivers tröja kom ut i en skär ton istället för vit… Har man fått höra det i två dagar eller?? Jag tror att jag håller mig till mina sysslor i fortsättningen 😉 Fast både jag och Oliver gillar ju faktiskt rosa!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Skönt att höra att det är fler än jag som inte gillar tvätta 😉 Kan tänka mig att G retar dig men att lillemannnen är överlycklig över tröjan..;)

  2. Ett tips om du vill slippa missfärgade tröjor etc, det finns en förpackning som heter Color catcher, där det är en “lapp” du lägger i tvätten som suger åt sej all överflödig färg så du slipper missfärga tvätten. Den ska stå i samma hylla som tvättmedel på affären. Jag tvättar aldrig mera utan color catcher numera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *