Fullspäckad onsdag

Idag har vi varit på Junibacken och busat tillsammans med Jeanette och Linus. Vi har årskort så vi gör en hel del besök där per år. Det som är skönt är att man då inte känner att man måste “hinna” med allt utan som idag var vi där mellan 10 och 12.30. Perfekt och vilan på eftermiddagen hinns med. Vi lekte lite, såg två föreställningar, åt lunch och åkte sagotåget. Nästa gång skippar vi något av det och tar något av det andra istället.

I eftermiddags var Isabella på sin första danslektion. Hon tyckte att det var jättekul, dom är 17 barn i gruppen och är i en danslokal med speglar, stång och har en pianist som spelar för dom. Oliver ville gärna också vara med i mellan åt men jag hade lite tur för han var trött efter att ha sovit dåligt idag så han satt ganska snällt i mitt knä och tittade på tjejerna som dansade så gulligt.

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *