Heartbeat

Igår startade jag inte ens datorn och det hör verkligen inte till vanligheten.

Igår for vi tidigt in till stan. Jag gillar verkligen att buss 540 har börjat att gå via oss numera, ibland blir man glad för så lite… Hursomhelst så var jag på läkarbesök och gjorde ett ultraljud för att kolla mitt hjärta. Det var inget fel på min pump vilket känns väldigt skönt. Väldigt bra läkare och mycket trevlig personal i receptionen, som det ska vara men man blir bara så förvånad när man får uppleva det. Barnen, som fick vara med pappsen på jobbet, och jag tog sedan en liten tur på stan för att uträtta några ärenden. Men det blev en mycket liten tur och inga ärenden uträttade, det är omöjligt att gå på stan med Oliver. När jag hade jagat honom runt på Åhléns city, plockat upp ett ställ med flugor och när han sedan tokskrek när jag tvingade ner honom i vagnen igen gav jag upp. Isabella tjatade om korv med bröd och vatten hela tiden (ibland kräver hon inte så mycket, haha!) så det inhandlades och sedan for vi hem. Suck! Höstskor till Oliver får väl klickas hem istället.. 😉

Nu bär det av på en liten utflykt.
Trevlig fredag godingar!!

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *