Ingen bra mamma

Igår låg man inte direkt på topplistan som mamma…
Jag förstod först inte varför Oliver var så gnällig och konstig men sedan på kvällen gick det upp ett ljus -jag hade glömt hans vovve på dagis!!! Oj oj oj!! När det var dags för nattningen upptäckte jag till råga på allt att jag även glömt Isabellas kanin!!!
Hon är som tur är inte lika beroende av kaninen men hon låg också och vände och vred på sig ganska länge och kramade en docka istället innan hon tillslut somnade. Oliver hade svårt att somna och sov sedan oroligt och kom upp till mig redan vid halv tio. Vi försökte med den andra vovven, Bulle Bulldog, och lade oss tillsammans i min säng och det gick ganska bra.
Jag ska aldrig mer glömma vovven och kaninen!! Det var ett kärt återseende när vi kom till dagis i morse.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Kan tänka mig att det var en glad återförening när Oliver kom till dagis ! Vad bra att det gick ganska bra med den andra hunden. Tänker på när Isabellas kanin var på semester i Götlaborg 😉 kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *