Liten blir stor

Liten blir stor, stor blir större. Så känns det här hemma just nu med våra två små barn.
Det har hänt massor med Oliver bara på dom senaste veckorna. Han pratar mer och kan fler ord, han klarar av att göra mer, han sjunger, han målar, ja det känns som att han blir mer och mer en stor pojke för varje dag som går. Och imorgon så börjar han på dagis/förskolan. Spännande, fast det känns inte helt okej för mammahjärtat, jag kan räkna dom gånger som han och jag inte har setts på längre än 5 timmar i sträck. Mammas lilla pojke! Enligt planen skulle han ha varit hemma ett tag till men det blir inte alltid som man har tänkt sig.
Isabella är jättetaggad för att börja på dagis igen imorgon fast vi märker att hon är en aningens nervös också. Det var inte helt lätt att somna ikväll.

Imorgon kör alltså en ny vardag igång för oss här i familjen Andersson/Lindström och det känns både lite roligt och spännande samtidigt som vi nog gärna skulle vilja vara hemma tillsammans ett bra tag till.

Hoppas ni har haft en trevlig helg, det har vi haft. Idag har vi först bebismyst en snabbis med Amalia och sedan kom Signe, Erik och barnen och lekte och åt middag med oss. Supermysigt!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för en supermysig dag igår. Lycka till med de små idag! Kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *